Old Machines ry

Yhdistys on perustettu 21.8.2019. Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää vanhojen moottoriajoneuvojen harrastusta, entisöintiä ja säilymistä sekä tallentaa niihin liittyvää perinnettä.

Yhdistyksellä on tällä hetkellä hiukan vajaa 200 jäsentä ympäri Suomen.

Yhdistyksen toiminnan perustana on kaikenlainen vanhojen koneiden, moottoripyörien ja mopojen yms. kanssa harrastaminen, entisöinti ja rakentelu. Vuonna 2020 kerhoon perustettiin myös tractorpulling-jaos. Vetolavetti sekä pullingrata Kiiluun ovat rakenteilla ja tarkoitus olisi päästä tulevaisuudessa järjestämään tapahtumia myös sillä puolella.

Joka kuukauden ensimmäinen torstai pidetään yhdistyksen kuukausipalaveri johon kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Palavereissa suunnitellaan yhdistyksen toimintaa, tulevia tapahtumia ja kahvitellaan mukavia keskustellen. Tapahtumat, toiminta ja esimerkiksi yhteiset ajotapahtumat suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä.

Kerholla järjestetään myös erilaisia talkoita joista ilmoitetaan erikseen.


Tilat

Yhdistyksen tilat sijaitsevat Saloisissa. Osoite on:

Old Machines ry

Oikotie 42

92160 Saloinen

Kerholta löytyvät kokous- ja kahvittelutilat, jossa on mahdollisuus ruoanlaittoon ja ajanviettoon. Alempana pihalla on kerhon remonttihalli jonka yhteydessä on myös säilytystilaa valmiille kalustolle.

Säilytyksestä peritään erillinen kuukausimaksu. Säilytyspaikkaa voi tiedustella hallituksen jäseniltä. Säilytysmahdollisuus on avoin kaikille, ei pelkästään jäsenille.

Remonttihallissa on kattava sähkö-ja käsityökaluvalikoima, sekä mahdollisuus maalaustöihin ja hitsaukseen. Kerholta löytyy myös ultraäänipesuri, hiekkapuhalluskaappi, sekä pienempi lasipuhalluskaappi ja koneet osien pesuun. Täysjäsenillä on avainkoodi, jolla remontin tekoon pääsee silloin kun se omiin aikatauluihin parhaiten sopii. Kannatusjäsenellä on pääsy tiloihin täysjäsenen seurassa.

Pihapiiristä löytyvät myös nuotiopaikka ja grillimökki sekä polttopuita tulentekoon vapaasti jäsenten käytettäviksi.

Tervetuloa tutustumaan tiloihimme! Ole rohkeasti yhteydessä hallituksen jäseniin ja sovitaan sopiva aika! Yhteystiedot löytyvät vasemmalta linkin alta!